Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

agre-douce
Autor: Michael Klíma | 10.4.2009 | Co, kdy, kde a jak

aigre-douce (fr.) francouzská sladko-kyselá omáčka která se vyznačuje těmito kontrastními chutěmi které zanechají v ústech nezapomenutelný chuťový zážitek. Připravuje se povařením sekaných šalotek, bílého vína, cukru a octa. Těsně před podáváním se do této směsi přimíchá demi-glace, vše se dobře provaří., procedí přes hustý cedník a přidají se blanšírované rozinky a kapary. Omáčka se hodí ku steakům, žebírkům, telecímu mozečku nebo brzlíku.


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160446
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz