Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Hostovka - pomyslná univerzita pro hosty

Nejlepší host je sofistikovaný host a tím se stanete studiem hostovky

Otázky a odpovědi

Zobrazení otázky a odpovědi


Otázka:

Dobry den pane Klimo,

ridil jsem se Vasim heslem, ze kdo se nepta, tak se nic nedozvi :o). Asi pred tremi dny jsem se dostal nejdrive na stranky gastronews, potom na steakgrill a pak i na Vasi hostovku a musim rici, ze jsem velmi prijemne prekvapen co vsechno jste stihnul napsat...Drzim Vam palce a preji predevsim pevne zdravi, at si ten duchod za 22 let jeste alespon 20 let uzijete :o).

K memu dotazu. Velmi me zaujal Vas koncept SteakGrill, ktery jste realizovali v Roudnici. A rad bych jej implementoval do sve planovane restaurace.
Pracuji momentalne na otevreni restaurace v meste s 10.000 obyvatel 100 km na vychod od Prahy Mym zamerem je prestavet podnik, ktery slouzil doposud jen jako pivni bar na restauraci s celodeni nabidkou teplych jidel. Kapacita je v soucasne dobe uvnitr na 50 mistech, s planovanym rozsirenim o zahradku a "kulturni stodolu" by kapacita stoupla na planovanych cca 100 mist.

Zajima me jakou formou poskytujete licenci, respektive, zda ji vubec poskytujete. Zda je to frenchising nebo jina forma. Pochopitelne me zajima cena a podminky teto licence. V pripade ze nabizite "pouze" sluzby formou Menu Klinika, tak me zajimaji naklady na vytvoreni zcela noveho menu v rozsahu podobnem jako ma Roudnice.

Ve meste je velke mnozstvi vselijakych hospod na pivo, ale na jidlo byste je spocital na prstech jedne ruky, vcetne asijskeho bistra. Uroven stravovani je v techto podnicich velmi spatna o cemz jsem se nekolikrat osobne presvedcil a proto bych s tim rad neco udelal a Vas koncept se mi velmi libi, predevsim svou propracovanosti a "blbuvzdornosti"

Dekuji predem za Vasi odpoved

S uctou

Martin Slanina

Odpověď:

Vážený Martine,

já sice to mám ještě 21 let do penze, pracuji co by konzultant i ješté téměř po celém jako včelička, ale občeas udělám takovou volovinu, že se zdarma  podělím  včesku o mé zkušenosti, které si nikdo ani neváží.  To nemám na mysli Jardu Honzajka, kterému jsem pomohl otevřít již druhou, velice úspěšnou restauraci v roudnici.

Já ale po inernetu již nikomu rady nádvám, ale do 23. února mně můžete kontaktovat v Kalifornii na mklima1@cox.net, nebo potom na  klima@steakgrill.cz pod heslem "MARTIN".

 


Vrátit se na předchozí stránku

Koncept Steakgrill

Stránky první restaurace konceptu Steakgrill:


Steakgrill

s.jpg, 748B Koncept Steakgrill©

facebook

Počet návštěv

3160453
© 2007 - 2018, http://www.hostovka.cz