Témata na hostovce
Cestovní ruch
Co, kdy, kde a jak
Etika
Etnické kuchyně
Gastronomie
Hygiena a sanitace
Jídla a jídelní lístky
Kdo, kdy, kde
Koho se to týká
Konzulting
Kuchyňské techniky
Michael D. Klíma
Nápoje (koktejly)
O čem se nemluví
Pohostinství
Případové studie
Restaurace a servis
Stroje, náčiní a zařízení
Ubytování
Zbožíznalství
Otázky a odpovědi
Otázka:
Dobry den-pane Klima,chci se zeptat co rikate na tuto ukazku jidelaku-jidel--
DŘEVORUBECKÝ MĚŠEC
(kuřecí kapsa plněná pikantní směsí)
200g ŠERIFOVA HVĚZDA
(vepřová panenka plněná brynzou,
anglická slanina,křen)
200g POKLAD NA STŘÍBRNÉM PODNOSU
(kuřecí,míchaná vejce,tatarská omáčka,
kečup,sýr)
200g KLOBOUK FARMÁŘE JACKA
(vepřová panenka na nudličky,mandarinky,
žampiony,smetana)
200g OČI MEXICKÉ TANEČNICE
(vepřová panenka v glazuře,
přelitá houbovou omáčkou Al funghi)
200g JAMBALAYA
(vepřová krkovice,kuřecí,šunka,klobása,rýže
kápie,česnek,kečup)
200g Kalifornské žížaly
(hovězí roštěná,anglická
slanina,česnek,kyselá okurka,, kečup )
---me osobne je zle jen kdyz to ctu--ty nazvy uz jsou kapitola sama o sobe! Diky za odpoved.
Odpověď:
Nic,
co bych měl říkat k takové ukázce českého gastronomického primitivismu.
Ztráta času.
M. Klima
Koncept Steakgrill
Počet návštěv