Univerzita pro hosty restaurací

Snahou Hostovky je zvýšit uvědomění našich hostů v tom, co jim patří a jak by se měli v restauraci chovat, aby se nedostávali do trapných situací. Takto vzdělaní hosté si u zaměstnanců v pohostinství získají daleko větší respekt.


      Michael Dobromil Klímaiživotopis
Michael Dobromil Klímaiživotopis
i 23. června 1928 až i 15. října 2011
Zakladatel konceptu STEAKGRILL®, autor článků na Hostovce. Od poloviny roku 2018 vzniká tento web jako modernizace a revize ipůvodního webu Hostovky.
Brzy do postele, brzy vstát, propagovat se a tvrdě pracovat!
Životní krédo Mikea z originálního Early to bed, early to rise, work like hell and advertise!

Seznam článků io čem se nemluví


    Stížnost Melikana
8. září 2011
io čem se nemluví
Stížnost Melikana
Moje zkušenost z návštěvy Motorestu Melikana z neděle 4. 9. 2011.
Stížnost Melikana , /stiznost_melikana

    Kde je zakopaný pes
23. srpna 2011
io čem se nemluví
Kde je zakopaný pes
Již jsem několikrát napsal, že v českých restauracích si nestěžuji, protože odpověď je vždy stejná, a sice že si u nich nikdo nestěžuje, a tak nakonec jsem to já, kdo by se měl omluvit za to, že jsem takový ignorant a nesofistikovaný host. Jsou ale případy, kdy by chtěli slyšet, co tedy bylo špatné a abych jim tedy řekl jak to dělat lépe.
Kde je zakopaný pes , /kde_je_zakopany_pes

    Funkce pracovníků v pohostinství
15. srpna 2011
io čem se nemluví
Funkce pracovníků v pohostinství
Rozvoj pohostinství vyžaduje, aby každou práci vykonávali vysoce kvalifikovaní pracovníci s odpovídajícími znalostmi a případně s odpovídajícím vzděláním. Rozmanitost provozu pohostinství klade nemalé nároky na znalost problematiky výrobní — znalost zbožíznalství, technologie, problematiky ekonomie a organizace, z oboru fyziologie, hygieny výživy, léčebné výživy i na základní vědomosti o cestovním ruchu, nemluvě o znalosti jazyků a psychologie.
Funkce pracovníků v pohostinství , /funkce_pracovniku_v_pohostinstvi

    Psychologie rozmístění buffetových jídel
21. prosince 2009
io čem se nemluví
Psychologie rozmístění buffetových jídel
Bufetové pulty mohou být obdélníkové, postavené podél stěny s jednosměrným vyhrazeným přístupem, nebo volně stojící v prostoru s jednosměrným přístupem po obou stranách, případně kulaté „ostrůvky“ s přístupem se všech stran.
Psychologie rozmístění buffetových jídel , /rozmisteni_buffetovych_jidel

FAQ

n/a

Nová elektronická kniha

Chystáme se vydat e-book se články tohoto webu. Získáte tím všechny články autora do své oblíbené čtečky. Koupí e-booku navíc podpoříte další rozvoj tohoto webu.

  1. iE-book pro všechny druhy čteček plus formát PDF.
  2. iAutomatické aktualizace a přidávání nových článků!
  3. iZajímá Vás e-book?